kg66 2KG66s formålsparagraf er at dyrke alle former for gymnastik på en sådan måde, at alle aldersgrupper sikres mulighed for fysisk udfoldelse, og at dette sker i sunde og rekreative omgivelser.
Foreningen tilgodeser såvel elitær udvikling på højeste nationale og internationale niveau som breddemæssig udfoldelse generelt, og er til enhver tid opmærksom på det afhængighedsforhold, der findes mellem bredden og eliten. Elite og bredde går hånd i hånd i KG66 omkring vores værdier: professionalisme, kvalitet, målrettethed, glæde, respekt og empati.
Hver dag boltrer hundredvis af unge mennesker sig i Kastrup Gymnastikhal. Piger og drenge på alle niveauer benytter sig af de moderne faciliteter, ikke mindst til vores populære "Legelørdage" hvor hallen er fyldt med børn og forældre fra hele Amager, der kan stifte bekendtskab med gymnastikken og hygge sig med redskaberne.
KG66 har på kvindesiden domineret kvindelig idrætsgymnastik i mange år – og det danske landshold udgøres primært af KG66‐gymnaster.
KG66 sætter stor pris på at have All Graphic som sponsor, som er med til at hjælpe vores bedste idrætsgymnaster på vej, og samtidig støtter et idrætsmiljø hvor børn unge stortrives.


tunegreveGTI er et startfællesskab mellem svømmeklubberne Greve, Tune og Ishøj. GTI’s primære mål er at skabe et godt og sundt konkurrence – og træningsmiljø.
Dette skal ske gennem en målrettet træning fra de tidlige år til seniorkarrieren. Rekrutteringen til GTI sker fra de 3 moderklubbers svømmeskoler.
Det er GTI’s sportslige mål at skabe flest mulige danske mestre på alle niveauer fra årgang til senior, samt have svømmere med til internationale stævner som, Ungdoms OL, NJM, EJM, EM kortbane, VM kortbane, EM langbane, VM langbane og OL.

 

tunegreve02

All Graphic A/S har valgt at støtte GTI Swim, fordi det er en meget ambitiøs konkurrenceklub, hvor vi har god mulighed for at følge jer.
Svømning er en sportsgren som kræver et meget stort og vedholdende engagement. I er målbevidste, flittige og bruger mange timer på at skabe resultater. Det er en sund og disciplineret livsstil.
Det er nogle egenskaber, som All Graphic A/S kan relatere sig til.

 

 


bluefox logoHerning Blue Fox har igennem mange år hørt til i den absolutte top i dansk ishockey. Det er en klub der har markeret sig som et fyrtårn, og som gennem mange mesterskaber og dyrkelse af talentfulde spillere, der i dag hører til blandt verdenseliten, har vist vejen indenfor sin sportsgren. Men det prædikat kan udover det store stykke arbejde der foregår på alle ungdomsholdene hver dag, helt og aldeles tilegnes vores fantastiske sponsorer, som støtter op sæson efter sæson. All Graphic har på mere end én måde været med hele vejen, og deres uvurderlige støtte, ildhu og personlige engagement er ganske enkelt guld værd!

All Graphic er stolt sponsor for idrætten rundt i Danmark, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. All Graphic er den lokale grafisk virksomhed om det enten hedder Jylland eller Sjælland. Derfor støtter vi selvfølgelig de lokale interesser og de ting, der giver værdi i hverdagen.
I All Graphic vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt.
Sådan et aktiv kan Blue Fox Herning være med til. Blue Fox er Danmarks sportslige flagskib nr. 1 inden for ishockey, og eksponerer ikke kun ishockeyen men også hele vores lokale område såvel nationalt som internationalt.
Blue Fox Herning med til positivt at sætte vores landsdel på Danmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om.