Arbejderners landsbank

 ”Vores erfaringer med All Graphic A/S går langt tilbage.
Rådgivning og dialog er nøgleord for vores samarbejde.”

Kirsten Stenander
Teamleder indkøbsadm.

Arbejdernes Landsbank er blandt de ti største pengeinstitutter i Danmark. Arbejdernes Landsbank har 70 filialer fordelt rundt om i hele landet.
All Graphic leverer en stor del af Arbejdernes Landsbanks tryksager - både eksternt og internt.
al-bank.dk


LEMAN logo2

"Fra start har det været en rigtig positiv oplevelse at have med All Graphic A/S og virksomhedens ansatte at gøre. Vores behov og forventninger er blevet indfriet gennem god rådgivning og stabile leverancer af høj kvalitet. Igennem hele samarbejdet har det været nemt at få fat på medarbejdere, når noget brændte på, og problemerne er blevet løst hurtigt."

Claus Bjørn Henriksen
Administrations chef

I LEMAN hjælper vi kunder over hele verden med deres transport- og logistikopgaver. Uanset opgavens størrelse er vores tilgang den samme: At sammesætte den løsning, som tidmæssigt og økonomisk bedst tjener kundens interesser. Det kræver erfaring, fleksibilitet og kreativitet.
www.leman.dk


urban house

"Da Urban House tilbage i 2014 skulle finde den korrekte partner på kreativ marketing, var valget simpelt, da jeg tidligere gennem Nordic Choice Hotels har arbejdet sammen med All Graphic.

Det vigtige for Urban House var at finde en partner, der ikke kun udfører opgaven, men som tager del i den kreative proces fra start til slut.

Som nyt koncept indenfor hotel branchen, med en helt ny vinkel på at drive hotel og hostel, var det vigtigt at denne partner, kunne tænke udenfor de traditionelle rammer og komme med rådgivning og indspil til at finde den helt korrekte løsning.

Samarbejdet startede allerede et år før Urban House åbnede i Marts 2015. Først med at lave korrekt skilte materiale til at lukke Omena Hotels ned, derefter til at lave det helt korrekte skiltemateriale, både inde i huset og visuelt udenfor huset, til at sætte Urban House på landkortet.

Denne opgave med grafisk at være en sparringspartner fra start til slut, gør at Urban House fik det korrekte udtryk, så huset fik den bedste start i et hårdt marked. Urban House skilte sig klart ud i gadebilledet, og gør det selv den dag i dag med konstant nye tiltag på det visuelle udtryk. Dette skyldtes bestemt et tæt og yderst professionelt samarbejde med All Graphic, hvor kvaliteten, leveringstiden og opfølgning er noget nær det mest perfekte jeg har mødt."

Thomas Bagger
Hotel Manager

Urban House er en hybrid mellem hotel/hostel i den hippeste del af København, Vesterbro. Vesterbro er hvor “Red Light Distriktet” møder Kødbyen og imellem dem ligger der et hav af finurlige cafeer og restauranter; og lige i midten af det hele står Urban House. Huset er lige så meget en del af kvarteret som alt andet, og derfor tager Urban House del i den stil, der er i omgivelserne og bliver et sted hvor de lokale også mødes.

urbanhouse.me