tunegreveGTI er et startfællesskab mellem svømmeklubberne Greve, Tune og Ishøj. GTI’s primære mål er at skabe et godt og sundt konkurrence – og træningsmiljø.
Dette skal ske gennem en målrettet træning fra de tidlige år til seniorkarrieren. Rekrutteringen til GTI sker fra de 3 moderklubbers svømmeskoler.
Det er GTI’s sportslige mål at skabe flest mulige danske mestre på alle niveauer fra årgang til senior, samt have svømmere med til internationale stævner som, Ungdoms OL, NJM, EJM, EM kortbane, VM kortbane, EM langbane, VM langbane og OL.

 

tunegreve02

All Graphic A/S har valgt at støtte GTI Swim, fordi det er en meget ambitiøs konkurrenceklub, hvor vi har god mulighed for at følge jer.
Svømning er en sportsgren som kræver et meget stort og vedholdende engagement. I er målbevidste, flittige og bruger mange timer på at skabe resultater. Det er en sund og disciplineret livsstil.
Det er nogle egenskaber, som All Graphic A/S kan relatere sig til.

 

 


bluefox logoHerning Blue Fox har igennem mange år hørt til i den absolutte top i dansk ishockey. Det er en klub der har markeret sig som et fyrtårn, og som gennem mange mesterskaber og dyrkelse af talentfulde spillere, der i dag hører til blandt verdenseliten, har vist vejen indenfor sin sportsgren. Men det prædikat kan udover det store stykke arbejde der foregår på alle ungdomsholdene hver dag, helt og aldeles tilegnes vores fantastiske sponsorer, som støtter op sæson efter sæson. All Graphic har på mere end én måde været med hele vejen, og deres uvurderlige støtte, ildhu og personlige engagement er ganske enkelt guld værd!

All Graphic er stolt sponsor for idrætten rundt i Danmark, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. All Graphic er den lokale grafisk virksomhed om det enten hedder Jylland eller Sjælland. Derfor støtter vi selvfølgelig de lokale interesser og de ting, der giver værdi i hverdagen.
I All Graphic vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt.
Sådan et aktiv kan Blue Fox Herning være med til. Blue Fox er Danmarks sportslige flagskib nr. 1 inden for ishockey, og eksponerer ikke kun ishockeyen men også hele vores lokale område såvel nationalt som internationalt.
Blue Fox Herning med til positivt at sætte vores landsdel på Danmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om.