Vi tager ikke munden for fuld, når vi påstår, at vi stort set kan trykke dine budskaber, dine billeder og dit logo på alle former for materialer og medier.

Vores kompetente underleverandører trykker på alle former for papirvarer, plastic, glas, metal, træ, sten, akrylmaterialer, fliser, asfalt, facader osv.

Vi har ideerne, vi har overblik over mulighederne, og vi rådgiver dig til de bedst tænkelige løsninger.

EKSEMPLER PÅ VORES LEVERANCER

POS materialer & Outdoor

pos materialer 01 pos materialer 02

Vi designer og producerer alle former for POS- og outdoormateriale. Jo større, des sjovere, og jo mere avanceret, des bedre. Vi leverer alt fra små klistermærker til enorme stilladsreklamer.

Vi tager imod dine udfordringe, og det er meget sjældent, at vi må skuffe dig. Vi og vores underleverandører er leveringsdygtige i stort set alt, hvad hjertet og fantasien begærer inden for POS- og outdoor.


Forretningsdokumenter

forretningsdokumenter Vi tilbyder dig hele paletten inden for det, vi kalder forretningsdokumenter: Brevpapir, kopipapir, følgesedler, faktura, kontoudtog, blanketter, EDB lister, blokke, konvolutter og visitkort.

Bestil med eller uden logo, med eller uden grafik, og i den papirkvalitet, du ønsker.


Merchandise

merchandise 01 merchandise 02

Det lyder som en kliché, men det er kun vores fælles fantasi, der sætter grænser for, hvad vi kan levere af merchandise. Vi har tæt kontakt til alle de spændende producenter i Europa, og vi har indsigten til at give dig god og kreativ sparring.

Vi mødes typisk med dig som kunde for nøje at forstå dine behov for merchandise. På den baggrund præsenterer vi dig for kreativt oplæg, budget og projektplan.


Etiketter

etiketter Vi hjælper dig med ethvert behov for etiketter: EDB etiketter, Fareetiketter, RFID etiketter, kartonetiketter, lageretiketter, neutrale etiketter (ark & rulle), stofetiketter, ja selv udstansede øletiketter har vi på samvittigheden.

Vi sikrer dig hurtige leverancer af etiketter med og uden tryk. Vi kan også love dig temmelig gode priser, fordi vi samlet set aftager enorme mængder i kategorien.


Grafisk produktion

grafisk produktion All Graphic leverer hver måned tonsvis af grafisk materiale, fx kataloger, magasiner, bøger, flyers, foldere, plakater, kalendere, salgsmapper og postkort.

Hver måned er vi eksempelvis ansvarlig for produktion af mere end 200 forskellige magasiner, der til sammen udkommer i hundredtusindvis af eksemplarer.

Vi rådgiver dig om materialer, medier, grafisk udtryk, og gør ellers hvad vi kan for at give dig kvalificeret sparring.


Print og kuvertering

print kuvertering2 Vi printer og kuverterer i hobetal af breve og brochurer hver eneste dag. Vi har solid indsigt i dette marked, og vi tilbyder dig de bedste og billigste løsninger.

Hvis du står over for særligt store eller komplicerede udsendelser, er vi også klar med kvalificeret rådgivning, der sikrer dig høj kvalitet, rimelige priser, gennemtænkt porto og god service undervejs.


Dialogmarkedsføring/Direct Mail

dialogmarkedsfoering Vi har gennem årene opbygget særlig indsigt i, hvad der virker, når det gælder dialogmarkedsføring /direct mail.

Vi gennemfører typisk et indledende møde med dig som kunde. På den baggrund skriver vi et grundigt oplæg, som skitserer både produktion og distribution. Vi beregner naturligvis også en samlet pris for dit projekt og præsenterer dig for en projektplan, der får os godt i mål.


E-mail & SMS udsendelser

sms mail 2 Flere og flere kunder efterspørger e-mail- og sms-løsninger i forbindelse med deres dialogmarkedsføring. Det er vi naturligvis også leveringsdygtige i.

Vi arbejder sammen med nogle af de bedste leverandører i denne kategori, og vi vælger den bedste egnede til dit projekt.


Porto optimering

portooptimering2 Det skal ikke være nogen hemmelighed, at All Graphic har et godt og tæt forhold til flere distributører i Danmark.
Vi udsender hvert år millioner af forsendelser for vores kunder.

Det er den ene grund til, at det kan betale sig for din virksomhed at få os til at arbejde med jeres porto.
Den anden grund er, at vi ofte kan optimere jeres forsendelser, så de overholder forskellige krav, der medvirker til at nedsætte portoen.

Vi har flere kunder for hvem portobesparelserne er så store, at de dækker en del eller alle trykomkostninger!