medie materialeTeknologien gør det muligt at trykke dine budskaber, billeder og dit logo på alle former for medier - fra urtepotter over kaffekopper til Christianiacykler og stilladsbannere. Det er efterhånden kun fantasien, som sætter grænser for det mulige.

Fantasi har vi masser af, og vi sætter en ære i at foreslå dig tryk på medier, du ikke havde drømt om eksisterede. Men vi lader ikke fantasien løbe af med os. Vi tager naturligvis afsæt i de strategiske og helt konkrete behov, du kommer med til os. På den baggrund præsenterer vi relevante anbefalinger til medievalg.

Vi arbejder tæt sammen med førende trykkerivirksomheder over hele Europa, og derfor kan vi trygt sige til dig, at stort set alt kan lade sig gøre.

Den grafiske branche flyder over med spændende materialer, og mængden af muligheder vokser dag for dag. De fleste gør sig ikke begreb om de tusindvis af materialer med helt særlige egenskaber, som er på markedet.

Vi har gennem årtier oparbejdet nære relationer til Europas mest interessante leverandører af materialer, der egner sig til tryk. Derfor kan vi helt uden at blinke sige, at vi er blandt de bedste på det danske marked til at vejlede kunder som dig i forhold til materialevalg.

Vi har overblikket, og vi tilbyder dig rådgivning, som honorerer alle dine krav til vægt, soliditet, holdbarhed, farver, overflade, vedligehold, genanvendelse, kreativitet osv.